Cat timp din viata pierzi pentru somn, mancat si altele

Unii ar spune ca viata se contorizeaza in clipe, emotii, trairi. Altii prefera orele desi in secunde ti se poate schimba viata. Oricum ar fi avem nevoie zilnica de grija pentru noi, pentru sanatate. Mancam, dormim, stam pe internet, printre altele acestea sunt activitatile de zi cu zi care ne consuma timp. Cat? Iata un top usor neobisnuit.

Se spune ca pisicile isi petrec 60% din viata dormind. Nici oamenii nu sunt mai prejos caci petrecem cele mai multe ori dormind, cumulat in medie 2,372 de ore facand asta. Alte 1,460 de ore le petrecem in fata televizorului. O activitate pe cat de populara pe atat de mult consuma din timpul nostru; de la mic la mare ne face placere sa petrecem timpul astfel mai ales cand oboseala ne fura din energie pentru a face altceva. 

1000 de ore le petrecem online. Ne-a invadat stilul online de comunicare si desi multe din aceste ore se dedica si muncii nu mai putin de 70 de ore le consumam pentru a socializa pe Facebook. Petrecem 724 de ore vorbind la telefon mai ales cand avem atat de multe oferte. Alte 237 le petrecem mancand, in timp ce 43 le dedicam pentru propria persoana mai ales incluzand pentru unii grija fata de modul in care arata, ca silueta, pentru altii aranjarea pentru a iesi in oras. 

Doar 19 ore le petrecem in dormitor in viata intima. 36,5 ore le petrecem razand. Un astfel de top scoate in evidenta tendintele, de a face totul mereu pe fuga, de a comunica mai mult online prin metode impersonale. In egala masura petrecem timp din viata facand lucruri necesare insa mereu se poate mai bine. De ce sa nu radem mai mult spre exemplu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.